TEHNICI DE BAZA LEADERSHIP IN CINCI ZILE

coming soon

BODY LANGUAGE

Inveti sa diferentiezi modificari minime de  intonatie, microexpresii, postura dictie, respiratie, atat in tine cat si la interlocutor.

Intelegi Body language-ul cu toate emotiile pe care le traim si cum il poti “interpreta corect” pentru a intelege mai bine un om, a comunica mai usor si mai eficient cu el.

EMPATIE

Inveti cum sa creezi un bonding instant, charismatic, sexy, charming, sweat & simple sau… just magic. In viata sau in cariera.

MOTIVATIE

Intelegi cum te programezi sa realizezi ce vrei . Cum te provoci, conduci, propulsezi, franezi sau accelerezi pe orbita succesului personal sau profesional. Si cum schimbi “drive-ul” sau driverul?

INALTA PERFORMANTA

Inveti cum sa”controlezi intuitia “cand iei decizii, cand iti asumi riscuri , cand gasesti cele mai bune solutii, cu tact, intr-un timp foarte scurt.

MODELE DE LEADERI

Intelegi structura strategiilor, valorilor, motivatiei si competentelor unor leaderi romani si internationali

LIMBAJ PERSUASIV SI DE PRECIZIE

Cum evoci, provoci, seduci, cum te transformi folosind cu precizie chirurgicala cuvintele pentru a elibera si a persuada,  cand comunici in limitele ecologiei comportamentale.

MODELE DE COMUNICARE

Interna, externa, in change management, in advertising, in campanii electorale, etc. Vectori de comunicare, modele de mesaj, etc.

si multe altele ….

UN UPGRADE PERSONAL

Inveti fundamentele transformarii si evolutiei personale, cum sa fii “in control” si sa ai mai multa libertate de a alege, cum sa comunici eficace pentru a convinge si influenta, cum sa realizezi ce vrei si ce ti-ai pus in minte. Cinci zile in care experimentezi, tehnicile de baza in Leadership pentru succesul personal.  Powered by Academia NLP Romania.

De ce BBU Leadership Basic?
 • Vrei sa evoluezi de la “foarte bun” la Exceptional!
 • Ai un proiect, o idee, un obiectiv, un vis, un plan pe care vrei sa-l realizezi.
 • Cauti noi oportunitati, vrei o noua perspectiva, mai multe optiuni sau mai multe resurse  in cairera sau in afaceri.
 • Vrei sa traiesti, sa experimentezi lucruri noi sa asimilezi cemptente noi.
 • Vrei sa te descoperi.
 • Vrei sa performezi avand competentele excelentei personale, reale.
Ce obtii la BBU Leadership Basic
 • Te intelegi pe tine si pe ceilalti.
 • Managerizezi emotiile.
 • Invingi furia, frica, blocajul si apatia.
 • Ai autocontrol pentru vorbitul in public.
 • Iti utilizezi amintirile pentru a avea succes.
 • Mediezi conflictelor interioare si externe.
 • Schimbi convingerile personale daunatoare.
 • Esti apreciat / iubit instantaneu.
 • Provoci raspunsuri automate in ceilalti.
 • Intelegi dincolo de cuvinte.

Help, Educate and Lead to Excellence

Echivalent Partea 1 Extinsa  (competente de baza NLP) din programul NLP Practitioner Noul Cod (sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP).

DESCOPERI:

 • Cum sa folosesti cele 24 de principii fundamentale ale evolutiei personale.
 • Cum sa produci  consecinte/efecte benefice pe termen lung.
 • Cum sa dai un feedback eficace.
 • Cum sa iti folosesti intuitia pentru actiuni complicate.
 • Cum sa utilizezi cele 4 modele de intelegere a realitatii.
 • Cum sa identifici structura gandirii celorlalti.

INVETI:

 • Cum memorezi cu usurinta.
 • Meta-tehnici de invatare accelerata.
 • Meta-tehnici de management al emotiilor.

COMUNICI:

 • Cum sa fii apreciat / iubit instantaneu.
 • Cum sa provoci raspunsuri automate in ceilalti.
 • Cele 4 cai de a intelege dincolo de cuvinte.
 • Cum sa comunci eficace cu oamenii.
 • Cum sa mediezi conflictele externe.

REUSESTI:

 • Cum sa gandesti creativ.
 • Cum sa-ti stabilesti obiective care sa se  indeplineasca.
 • Cum sa proiectezi actiunii autosustenabile.
 • Cum sa amplifici valoarea si succesul.
 • Strategii ale oamenilor de succes.

EXCELEZI:

 • Cum sa solutionezi problemele prin re-contextualizare.
 • Cum folosesti gandirea secventiala pentru creativitate, solutionarea problemelor sau project management.
 • Cum sa  copiezi comportamentului de performanta al leaderilor.
Traineri

Peste 20 de ani in training, coaching, consultanta in sales, marketing, business analysis & management, HR. Proiecte corporatiste de succes in Comunicare, PR & Advertising. Business Management Inovare si Schimbare Organizationala, IT, Mental Training, Public Communication, Economie, Resurse Umane, Educatie, Artele Spectacolului, Gambling, Sport, Creativitate, etc. Proiecte R&D si L&D in performanta si excelenta umana in familie, societate sau in business.

OVIDIU PANEA
senior partner

NLP certified Trainer by International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming (ITANLP), NLP Master Practitioner (ITANLP), Trained by dr. John Grinder, Carmen Bostic-StClaire and Michel Carroll, Member of ITANLP, iWAM Certified Associate Partner by jobEQ, VSQ Certified Associate Partner by JObEQ, Six Thinking Hats Trainer si Facilitator certificat deBono Thinking Systems. (Academia NLP Romania).

MONICA PANEA
senior partner

Life, Health & Wealth Coach, NLP Master Practitioner (Society of NLP), Trained by dr. Richard Bandler, John LaValle and Kathleen LaValle. iWAM Certified Associate Partner by jobEQ, VSQ Certified Associate Partner by JObEQ, Certified NLP Master Practitioner by Society of NLP, ANC (CNFP) & Ministry of National Education Trainer. (AtCoach.ro).

ANGELA ALVAREZ LORZA
Associate Trainer

NLP certified Trainer by International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming (ITANLP), NLP Master Practitioner (ITANLP), Trained by dr. John Grinder, Carmen Bostic-StClaire and Michel Carroll. Member of ITANLP, CIPD L & D Professional member, PTLS Adult Learning Facilitator. (International Training Seminars).

Adrian S.  Petrescu, Ph.D.
Associate Partner

Professional Vision in Policy Making, Former Program Director, MPA Program, and Associate Professor, College of Business at Bellevue University Former Professor of Graduate Studies at UMUC Europe Studied Law at Creighton University School of Law Studied Public and International Affairs at University of Pittsburgh. (Aequilibrea.org)

RADU MAGDIN
Associate Partner

Former advisor to the Romanian Prime Minister, as well as a PhD student on propaganda at Romania‘s National School of Political and Administrative Studies. He is a well known political analyst and consultant in Romania, quoted by media worldwide. (theSmartLink.org)

Share QRCode cu Prietenii!
BBU Leadership Basic!

Știi cum e să ajungi într-un loc cu oameni necunoscuți, să stai 5 zile cu ei, perioadă în care să înveți despre oameni, despre emoțiile pe care le trăim, charismă, motivație, performanță, mesaje și “vectori”, modele de leaderi, strategii, tactici, body language, cum îi poți “interpreta corect” pe ceilalți, pentru a-i înțelege mai bine, a comunica mai ușor și mai eficient cu ei, 5 zile în care te upgrade-zi? Și la toate acestea să se adauge și ceea ce te pasionează? Leadership politic, power skills, strategy & messages, plus exersarea tehnicilor de baza în Leadership? Știu, de data aceasta ați ratat experiența de Leadership Basic. Eu v-o recomand, deoarece pe lângă o cantitate imensă de informații, te descoperi pe tine și…niște oameni foarte tari!Mihaela Ivan - analist politic

Foarte misto, lucruri utile discutate si dezbatute, multa energie si activitati interesante!Tiberiu Carapano - student

Super, mi-a placut mult ca s-a interactionat foarte mult cu publicul, a fost un vibe super placut!Alex Molnar - ASE

Simpatic, amuzant, folositor si practic – pentru ca s-a adresat tuturor problemelor pe care le-am mentionat cu totii.Dragos Popescu - ASE

Si mi s-a parut super partea cu respiratia – n-o stiam, habar n-am de ce am ratat-o inainte. O exersez, in 4 ore am prezentare.Mihaela Dinu - HR Consultant

E o experienta incontestabila sa observi, sa afli, sa concretizezi, pana la urma sa desavarsesti diferitele directii care capteaza atentia prin interes. In cele 5 zile ale programului Basic descoperirea a fost cuvantul fundamental, intelegerea, pana in final, a propriei fenomenologii. Am traversat stari de la relaxare la entuziasm si am actionat conform neconstientului. M-am simtit incarcat si antrenat, am descoperit noi stari si noi modalitati de a percepe, noi perspective si noi abordari. Totul s-a intamplat, a fost acumulat si eliberat simultan. toate prin miscare practica, prin mobilizare individuala, dar si de grup. Am invatat intr-un mod nou, re-programandu-ma neuro-lingvistic.Mihai Tripa - ING Bank

Despre cât mi-a fost de bine! Aș defini experiența Leadership Basic ca pe o confuzie fericită. O stare continuă în care înțelegi mai multe ca niciodată, în același timp simțind că nu ești cu adevărat conștient de nimic. Poate suna paradoxal, dar acesta este exact lucrul care face tot procesul atât de fascinant. Asta a și fost până la urmă: un proces, o transformare, nu un curs. M-am cunoscut pe mine, am înțeles mai multe despre ceilalți și am ajuns să mă simt în numai 5 zile “a better me”.Diana Ionescu - studenta

Oameni frumosi, veselie multa, informatie utila, experienta nemaipomenita!! Multumim pentru tot!!Madalina Stefan - BCR

Join facebook group

Cine vine la BBU Leadership  Basic?
INOVATORI / CREATORI

Daca esti un inovator, un creativ/disruptiv, un om de success, sofisticat si activ, cu o inalta stima de sine, ai resursele tale de timp, bani si networking, ai idealuri, ambitii si obiective in viata, un scop clar pe care vrei sa-l realizezi si o dorinta arzatoare pentru inalta performanta. Daca ai in sange o gena de leader si iti plac provocarile. Daca esti deschis la noile tehnologii, la cele mai out-of-the-box” idei si vrei sa experimentezi un upgrade mental care sa-i dea o dinamica exploziva misiunii tale personale, ideilor tale, obiectivelor tale si experientelor tale.

ORIENTATI SPRE REALIZARI
Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile, esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus, prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.Daca esti motivat de dorinta de a-ti realiza obiectivele. Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile. Daca viata ta sociala se reflecta in a te focusa pe locul de munca, business sau acasa. Daca esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus. prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.
EXPERIENTIALISTI
Daca esti motivat de experientele traite personal, esti in cautarea riscului, a excitement-ului, a trairilor offbeat, a viariatiei si unui alt fel de a fi, de face si de a avea. Daca “brandul tau personal” este o expresie a unui bun-gust stilat, a independentei de opinie  si personalitatii tale.

Daca excelenta personala nu-ti spune nimic si nici nu semeni cu cei de mai sus atunci BBU Leadership BASIC  nu e pentru Tine. Sau… 🙂

Cand si Unde?

 coming soon

 • Modul 1- 5: 12 sesiuni x 5 = 60 sesiuni online de 20-25 minute
 • 1 Modul pe saptamana cu un interval de min 3 ore intre sesiuni.

Streaming pe Facebook si YouTube.

Interactiv pentru membrii BBU.

Cat costa BBU Leadership BASIC?

GRATUIT

PENTRU MEMBRII ACADEMIEI NLP & BBU. In cazul in care vrei sa participi la mai multe evenimente poti alege intre mai multe tipuri Membru BBU/Academia NLP Romania.

Vorbeste cu un agent pentru a-ti rezerva un loc :  Diana Ionescu – 0746.173.694, INFO: CoEvolve Call Center – 0727.744.447, 

VOUCHER: 666 lei / EUR 149,-

PENTRU NON-MEMBRI . Adevarul ca cifra asta a iesit simplu: 149 EUR la cursul zilei a dat exact 666 lei.  Cui ii este frica sa-si dea usa cu usturoi si sa stea acasa. 🙂

PLATESTE ONLINE:


Nume Prenume
Telefon contact


PLATESTE CASH:

Suna/trimite un sms “BBU BASIC” catre unul din agentii nostri pentru a te intalni cu ei si a face plata: Diana Ionescu – 0746.173.694.

BONUS NUMAI PENTRU PRIMII 10 INSCRISI

(in valoare de EUR 120,-)

Primii 5 inscrisi au aces GRATUIT la sistemul de identificarea online a Profilului de Performanta, Motivatie si Valori Personale in Cariera si Business, de la  Appplied Modelingt Performance  iWAM si VSQ .

1. iWAM =  profilul performantei tale, motivatiei si atitudinii in mediu profesional (48 de parametri). Testare online.

2. VSQ = profilul valorilor si culturii tale organizationale (12 parametri). Testare online

AttentionWord

 Inscrierile sunt limitate la 20 de participanti
Termenul limita de inscriere
BBU BASIC este limitat la 20 de participanti. Termenul limita de inscriere este cu 20 de zile inainte de data de incepere a cursului.
Organizatorul (BBU-CoEvolve) isi rezerva dreptul de a schimba data, ora si locatia workshop-ului. Modificarea va fi anuntata cu min 2 zile inainte de a incepe workshopul BBU LEADERSHIP BASIC. Cei care s-au inscris dar nu pot participa in noile conditii vor fi reprogramati primii la urmatorul workshop de acelasi tip beneficiind de Bonusuri. Cei care nu sunt membri si au platit strict participarea la acest workshop dar nu pot participa in noile conditii, pot cere rambursarea sumelor platite in termen de 7 zile de la notificarea schimbarii, Dupa acest termen sumele nu se mai ramburseaza dar se poate transfera creditul catre un alt workshop sau persoana.
Ne rezervam dreptul de a pre-recalifica participantii, de a refuza participarea si de a anula inscrierea (cu rambursarea sumelor primite si fara explicatii) in conditiile in care identificam o incalcare reala sau potentiala a principiilor organizatiei (ecologia comportamentala, liber arbitru etc.) sau un potential de utilizare imorala, ilegala sau antisociala a tehnicilor de leadership transferate in timpul atelierului.

CONTACT 

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau nu reusesti sa te inscrii online sau net-ul nu “merge” sau … scrie-ne, da-ne un telefon sau intra pe Facebook si GATA 🙂

Suna!... iti raspunde cineva pana la urma 😉

EMAIL: Initiaza, propune, dezvolta, comenteaza sau pur si simplu scrie-ne 🙂

Iti raspundem asap...

* indicates required field