30 Dec

New Year Resolution

New Year 2014 CoeEolve

Vorbeste lumea ca in tranzit spre 2015, daca-ti faci un raport de activitate (ceva simplu, gen – asta mi-am propus/asta a realizat –  sau complex, de tip KPI) constientizezi cat de mult ai evoluat in anul trecut. Vorbeste lumea… ca anul s-a cam dus si amitirile subiectivizate si alterate de context si filtrele cognitive incep procesul normal de transformare – in romana, uiti, bati campii, iti imaginezi si infloresti dupa caz.

Ceea ce te poate interesa la sfarsit de an este intentia ta bine formulata pentru anul care vine. Si setul de obiective  la fel de bine formulate ce o sustin. Combinate cu actiunea de a face ceva (conditie “sine qua non”: trage un loz, du-te la examen, respira).

…Si “fii atent ce iti doresti ca se intampla”

Explicatie partiala

Daca iti zici “vreau o masina in 2015” poti primi una.. dupa ceafa cu portiera, una de atarnat in brad sau o poza pe facebook. Candva in… 2015 sau niciodata. Mai ales cand nu ai bani suficienti sa-ti cumperi una “reala”, nu ai timpul sa ii faci, nici prieteni/parinti/rude sa te ajute si nici nu stii cum e spiritul si succesul antreprenorial dar…

Daca un om se poate vindeca de cancer, pe tine ce nu te sustine sa reusesti…orice?

La “Start Being A Better You!” ai primit in 17 dec. si vei primi in 7 ianurie  9 intrebari: de raspuns sincer tu cu tine in fata oglinzii. Pentru ca “ceea ce iti doresti sa se intample sa reusesti sa se intample”. Stiu ca ai mai facut asta chiar daca acum nu iti aduci aminte. Si ai reusit ce ti-ai propus (mai stii cum ai facut?).

Oricum 2015 este un an in care te poti transforma. Daca vrei. Si crezi. In tine.

Aplicatia practica in 07.01.2015 

Sarbatori fericite si ne vedem in 7 ianuarie pentru “Start being A better You?”. Si a invata cum sa iti stabilesti un obiectiv care sa se intample, Printre multe altele. Despre tine.

Unii o numesc New Year Resolution. De facut zilnic.

Leave a Reply

Close
loading...