Coming soon

img_55f302fec3135

Bravo.  Esti in lista celor interesati de cariera sau antreprenoriat. Si te tinem la curent cu informatiile legate de workshop. 

Si daca tot ai ajuns aici ai si un bonus. Folositor in cariera si antreprenoriat. Despre ce te motiveaza, ce te intereseaza, ce atitudine ai, etc. Si cam in ce fel de cultura organizationala ti-ar place sa cresti.

Nu de alta dar atat cei de la HR (la angajare in cariera) cat si Finantatorii (in antreprenoriat) la "metaprogramele" astea se uita in primul rand: daca intri in modelele de succesconstruite pe baza performerilorexistenti. In cariera sau business.

Si atunci sti cam unde anume specific poti sa te dezvolti: coaching, cursuri, mentoring… softskills.

BONUS: Profilul Performantei & Valorilor

Pentru sistemul de profilare online a performantei, motivatiei si atitudinii in cariera si afaceri – IWAM – si  a culturii si valorilor organizationale  – VSQ –  foloseste butonul de mai jos.

NOTA: Inainte sa incepi testarea fixeaza clar contextul de activitate profesionala si imagineaza-ti ca esti in timpul activitatii. Testarea se refera strict la conditii de job, serviciu, munca, activitate profesionala, antreprenoriat. 

Asigura-te ca ai 20 de minute la dispozitie pentru  a finaliza modelul motivational iWAM si 20 de minute pentru  modelul valorilor VSQ.

Dupa finalizarea testarii vei primi un username si password de acces la profilul tau personal.

ATENTIE!!! TESTAREA SE FACE IN CONDITII DE JOB DOAR PE ECHIPAMENTE DESKTOP SI LAPTOP (MAC si PC).

Respectand securitatea si confidentialiatea datelor  si informatiilor tale iti dai acordul prin accesul la  sistemul de testare iWAM si VSQ , ca informatiile tale sa fie procesate statistic pentru a construi Modelul National  al Motivatiei si Valorilor in activitatea profesionala. Cand Modelul National va fi finalizat vei primi o copie pdf.

Totodata iti dai acordul de a primi in perioada urmatoare Newsletter-ul “HUMAN BUSINESS EXCELLENCE NEWS”

 Succes.

Echipa BBU

PS. Da! Te tinem la curent cu workshopul despre antreprenoriat/cariera.