Slide1
Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
Slide6

Inainte  de orice pregatire de asimilare tacita, intuitiva si experientiala a … orice te-ai hotarat sa inveti… RESPIRA.

Apoi priveste-te ca si cum te-ai uita la tine  intr-o oglinda, schimba-ti stilul de a respira, schimba postura, mimica, fiziologia.  

Schimba-ti starea ca atunci cand vibrai in starea aceea de inalta performanta, ceva gen “zona”, “groove” sau “flow”.

Si in sfarsit treci la actiune: asculata, priveste, simte, gandeste, “moooove”  si “do what you have to do” : exceleaza. E timpul!

Daca nu se schima nimic in tine atunci aminteste-ti de un NLP New Code Game, de ritmul, muzica sau miscarea din el. Si traieste-l ACUM. Vei instala un nou traseu neuronal de performanta. Si vei simti cu adevarat Being a Better You.

Ovidiu Panea - senior partner Academia NLP
WHAT IS BEING BETTER YOU

BeingBetterYou© Workshops  (BBU.W) are worldwide high performance workshops affordable by everyone in the world. Very powerful, dense and interactive, BBU.W are providing high end human development knowledge to create strong personal quality skills .

BeingBetterYou© Workshops  are specifically made and designed to meet the needs of a growing youth world population in present time of paradigm-shift both at economic level, community level and spiritual level.

BBU Learning levels

Toate BeingBetterYou©  Workshops sunt organizate in Short, Basic si Xpanded Learning Levels

BBU SHORTS NEW

Informatii, instrumente, tehnici, concepte, oamenii si idei despre succes, performanta si excelenta umana, si cand si unde sa actionezi pentru a reusi.

Atelierele  scurte BBU purtand numele de BBU SHORTS  proiectate pentru a-ti oferi cele bune tehnici si modele de inalta perfomanta care sa iti permita sa realizezi schimbarea personala profunda si de durata. Powered by Academia NLP Romania.

img_55391c2241f4d

Inveti fundamentele transformarii si evolutiei personale, cum sa fii “in control” si sa ai mai multa libertate de a alege, cum sa comunici eficace pentru a convinge si influenta, cum sa realizezi ce vrei si ce ti-ai pus in minte.

Cinci zile in care experimentezi, tehnicile de baza NLP pentru succesul personala. Powered by Academia NLP Romania.

Primul program accesibil pentru o Cariera sau Initiativa Antreprenoriala de Succes in Consultanta Organizationala.

BBU Xpand este construit pe Tehnologii de Invatare Accelerata,  Modele de Inalta Performanta si KPI de performanta organizationala agreeate de marile corporatii din lume, plaja extinsa de ateliere interactive de Devoltare Personala si Profesionala si un Venit confortabil, intr-o comunitate profesionala in continuua expansiune internationala. Pe scurt o oportunitate de a avea Propria Afacere de Consultanta in Performanta in Afaceri sau Cariera.

Specific Qualities

Relevant

 

Relevant and Applicable: creating the appropriate training that can be applied to each individual according to real needs.

Comptent

Competency Based: giving emphasis to what you can do in the workplace, community, family or your personal life, having more options and accessing more resources to achieve.

egal

Give Equal Opportunity for Learning: specifically designed as effectively as possible to a large number of participants in the most flexible way for everyone willing and wanting to be better. This provides equal opportunity for everyone to learn.

Affordable

Cost Effective and Affordable: offering a flexible solution where a very cost effective and is in accordance with the real resources of each participant and their universal support, charity and love for every human being.

Pie

Proven Technology: combined with NLP technology which not only carries a very high quality content but also bring changes in mindset. NLP bridges the ‘gap’ between what is known as what is done.

Smart

Accelerated Learning Methodology: skill-based training and competency online system which is full of experiments, interactive and motivational. A clear, consistent and targeted learning will create a tremendous personal, family and community impact.

Cine vine la Being Better You
INOVATORI / CREATORI

Daca esti un inovator, un creativ/disruptiv, un om de success, sofisticat si activ, cu o inalta stima de sine, ai resursele tale de timp, bani si networking, ai idealuri, ambitii si obiective in viata, un scop clar pe care vrei sa-l realizezi si o dorinta arzatoare pentru inalta performanta. Daca ai in sange o gena de leader si iti plac provocarile. Daca esti deschis la noile tehnologii, la cele mai out-of-the-box” idei si vrei sa experimentezi un upgrade mental care sa-i dea o dinamica exploziva misiunii tale personale, ideilor tale, obiectivelor tale si experientelor tale.

ORIENTATI SPRE REALIZARI
Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile, esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus, prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.Daca esti motivat de dorinta de a-ti realiza obiectivele. Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile. Daca viata ta sociala se reflecta in a te focusa pe locul de munca, business sau acasa. Daca esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus. prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.
EXPERIENTIALISTI
Daca esti motivat de experientele traite personal, esti in cautarea riscului, a excitement-ului, a trairilor offbeat, a viariatiei si unui alt fel de a fi, de face si de a avea. Daca “brandul tau personal” este o expresie a unui bun-gust stilat, a independentei de opinie  si personalitatii tale.

Daca excelenta personala nu-ti spune nimic si nici nu semeni cu cei de mai sus atunci  Being Better You nu e pentru Tine. Sau… 🙂

Ce spun participantii

Foarte misto, lucruri utile discutate si dezbatute, multa energie si activitati interesante!Tiberiu Carapano - Medicina Dentara

Super, mi-a placut mult ca s-a interactionat foarte mult cu publicul, a fost un vibe super placut!Alex Molnar - ASE

Simpatic, amuzant, folositor si practic – pentru ca s-a adresat tuturor problemelor pe care le-am mentionat cu totii.Dragos Popescu - ASE

Si mi s-a parut super partea cu respiratia – n-o stiam, habar n-am de ce am ratat-o inainte. O exersez, in 4 ore am prezentare.Mihaela Dinu - HR

E o experienta incontestabila sa observi, sa afli, sa concretizezi, pana la urma sa desavarsesti diferitele directii care capteaza atentia prin interes. In cele 5 zile ale programului BBU Basic (platforma de dezvoltare personala) descoperirea a fost cuvantul fundamental, intelegerea, pana in final, a propriei fenomenologii. Am traversat stari de la relaxare la entuziasm si am actionat conform neconstientului. M-am simtit incarcat si antrenat, am descoperit noi stari si noi modalitati de a percepe, noi perspective si noi abordari. Totul s-a intamplat, a fost acumulat si eliberat simultan. toate prin miscare practica, prin mobilizare individuala, dar si de grup. Am invatat intr-un mod nou, re-programandu-ma neuro-lingvistic.Dursan Freddie- Psihologie

Despre cat mi-a fost de bine! Aș defini experienta BBU  ca pe o confuzie fericita. O stare continua in care intelegi mai multe ca niciodata, in acelasi timp simțind că nu ești cu adevarat constient de nimic. Poate suna paradoxal, dar acesta este exact lucrul care face tot procesul atat de fascinant. Asta a si fost pană la urma: un proces, o transformare, nu un curs. M-am cunoscut pe mine, am înțeles mai multe despre ceilalti si am ajuns sa ma simt în numai 5 zile “a better me”.Diana Ionescu - Medicina