REZERVARE R.

VOUCHER DE REZERVARE

AI REZERVAT UN LOC LA BBU INTENSIV VARIANTA A SAU B.

PLATA AVANS 150 LEI (33 EUR)

Apasand butonul de mai jos vei primi pe email VOUCERUL  DE REZERVARE tau pentru workshopul BBU INTENSIV.

NOTA: In cazul in care nu gasesti emailul te rog sa cauti in Spam sau Bulk email.

Salveaza/printeaza VOUCHERUL pentru confirmarea rezervarii.

ATENTIE!!! Voucherul pate fi accesat/salvat doar o singura data din email.

Pentru a finaliza inscrierea pana in 10 februarie 2015 (rest de plata pana la 666 lei sau 149 EUR si alegerea datei de participare A sau B) te rog contacteaza Agentii BBU sau lasa un mesaj la 031.0050.889 sau pe email la beingbetteryou@gmail.com.

Fiecare voucher are un numar serial corespondent cu datele tale de email si plata efectuata. In anumite conditii speciale si de forta majora, ne rezervam dreptul de a anula evenimentul si de a returna valorea tichetului. Singurele obligatii ale CoEvolve se rezuma la valoarea voucherului.
Profilare Performanta & Valori

Esti printre primii 15 inscrisi si beneficiezi de bonus : Profilul de Performanta.

Pentru sistemul de testarea online a profilului de performanta, motivatie si atitudine in cariera si afaceri – IWAM – si cultura si valori organizationale  – VSQ –  foloseste butonul de mai jos.

NOTA: Inainte sa incepi testarea fixeaza clar contextul de activitate profesionala si imagineaza-ti ca esti in timpul activitatii. Testarea se refera strict la conditii de job, serviciu, munca, activitate profesionala, antreprenoriat. 

Asigura-te ca ai 20 de minute la dispozitie pentru  a finaliza modelul motivational iWAM si 20 de minute pentru  modelul valorilor VSQ.

Dupa finalizarea testarii vei primi un username si password de acces la profilul tau personal.

ATENTIE!!! TESTAREA SE FACE IN CONDITII DE JOB DOAR PE ECHIPAMENTE DESKTOP SI LAPTOP (MAC si PC).

Respectand securitatea si confidentialiatea datelor  si informatiilor tale iti dai acordul prin accesul la  sistemul de testare iWAM si VSQ , ca informatiile tale sa fie procesate statistic pentru a construi Modelul National  al Motivatiei si Valorilor in activitatea profesionala. Cand Modelul National va fi finalizat vei primi o copie pdf.

Totodata iti dai acordul de a primi in perioada urmatoare Newsletter-ul “HUMAN BUSINESS EXCELLENCE NEWS”

 Succes.

Echipa BBU

powered by AcademiaNLP™ Romania - CoEvolve